Proteinbröd
4dl krossade linfrön
2 msk fiberhusk
2 tsk bakpulver
1 tsk salt
1/2 tsk brödkryddor
1 kesella (10%)
6 ägg
20 grovhackade valnötter
Pumpakärnor
En skopa naturellt proteinpulver (om du vill, behövs inte)
Blanda ihop allting. Häll upp det i en avlång brödform som är täckt med bakplåtspapper. Toppa smeten med pumpakärnor. Sätt in i ugnen på 175 grader i ca 70 minuter. Låt sedan brödet svalna innan du skär upp det.
Blanda ihop allting. Häll upp det i en avlång brödform som är täckt med bakplåtspapper. Toppa smeten med pumpakärnor. Sätt in i ugnen på 175 grader i ca 70 minuter. Låt sedan brödet svalna innan du skär upp det.
Låter enkelt gott och bra! :) Måste provas!
SvaraRaderaHej, brödet ser gott ut och jag undrar vad du menar med 1 kesella.
SvaraRaderaÄr det en liten eller en stor burk?
En liten burk. Lycka till :)
Radera