onsdag 4 september 2013

Falaks resa - dag 73

Äntligen fick vi till det. Det är ett pusslande med tider för att kunna ses 1 gång/veckan nu när vardagslivet rullar igång. Vi har dock bestämt att vi ska försöka ha en fast tid varje vecka, men det är inte helt enkelt... I helgen berättade Falak att hon vägt sig och gått ner 6 kg. Idag när jag vägde Falak på min våg låg hon på 76,5. Det betyder att hon gått ner 5 kg. Även måtten går åt rätt håll, framförallt över axlar och höfter. 2 och en halv månad har Falak nu kämpat. Hon har ändrat sin kosthållning, börjat träna och röra på sig mer. Kilona har rasat genom att Falak ändrat livsstil. Det har varken varit någon hårdbantning eller överdriven träning, utan bara sunda vanor. En livsstil som Falak ska kunna hålla utan problem. Det handlar bara om att lära in nytt och nyttigt och befästa den vanan.

I lördags morse ringde Falak mig och tackade för att jag har förändrat hennes liv. Hon sa att hon aldrig mått så här bra förut. Hon hade tillbringat kvällen ute dagen innan med en vän och kunnat dansa utan höftont hela kvällen. Det värmer i hjärtat att höra det. Det är även kul att höra från andra kunders håll att mina råd verkligen har hjälpt dem att utvecklas och få resultat. Att anlita en PT är ofta ett lyckat koncept för framgång. När någon bevakar din träning och utveckling, blir du ofta mer målmedveten och fallgroparna blir lättare att hoppa över. Du kan också få hjälp med att ta dig över hinder, som nästan alltid uppstår när du kommer igång och tränar, på ett eller annat sätt.

Energikicken efter träningspasset
- dadelbollar, recept finns på bloggen
Idag körde vi Tabataintervallar, då Falak fick jobba med olika övningar 20 sek *8 med 10 sek vila. Det är en fröjd att se hur Falak utvecklat både kondition och styrka på dessa 2 månader. Även tekniken och förmågan att själv kunna korrigera sig börjar infinna sig. Nu är det bara en halv månad kvar tills det är dags att göra konditions- och styrketesterna igen. Det blir spännande att se vad de säger...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar