torsdag 30 oktober 2014

Nordic Wellness - studiebesök

Igår gjorde jag och min syster ett litet studiebesök på Nordic Wellness, ett gym som öppnade för ett tag sedan, i Åhlens gamla lokaler i Eskilstuna. Nordic Wellness är en kedja sin finns på flera orter i landet. Vi möttes av en trevlig tjej som berättade en del om gymmet och gav en väldigt positiv ton till anläggningen. Sedan fick vi gå upp och kika på gymmet. Själva ytan för gymmet är stor och det fanns 2 ytor för fria vikter och rätt så många maskiner. De hade lagom många, nya fräscha konditionsmaskiner och en crosscage. När vi var där på eftermiddagen var det ungefär 15-20 st där och tränade och det svalde gymmet bra. Ett plus är att det är fritt fram att ta med sig vagn och bäbis, så länge de håller sig i vagnen. Det finns dock också en miniklubb, men där tas barn emot från 1,5 år, så ett tag kvar för min del.

Crosscage

Fria vikter

Konditionsavdelningen
Det finns 4 salar för pass på övervåningen, varav 2 gruppträningssalar, en spinningsal och en framtida sal för indoor walking. Att Les Mills är det ledande konceptet på anläggningen syns i den stora salen. Målet är att de ska ha alla Les Mills klasser, vilket jag gillar. Dessvärre verkar det inte finnas tillräckligt med instruktörer än, för att täcka upp alla tänkta klasser. Flera klasser ska komma igång i november står det på hemsidan. Visionen verkar högt uppsatt i alla fall.

Kort löpsträcka. Vet ej om den ska användas eller bara är inredning...
Något som var lite kul och som min syster uppskattade, var juice/smoothie-baren på nedre plan. Den var också under uppbyggnad, men en kul och lovande idé. Vi var båda nöjda efter vårat besök, även om det fortfarande finns en del att utveckla innan de uppnår fullgod kvalité. Potentialen finns.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar