lördag 8 mars 2014

Varför träna på Forever?


FOREVER Träning & HälsaFör nästan 15 år sedan började jag träna på Forever Träning och Hälsa. Det största argument som fick mig att börja där var för att det nästan aldrig är fullt på passen. Är det fulla pass ser vi till att sätta in fler. 15 år senare arbetar jag där och fortfarande, trots dubbelt så mycket medlemmar råder fortfarande detta. Visst händer det ibland att pass är fulla, men det är mestadels i januari, då det är högtryck. Efter "Alla hjärtans dag" vänder det, som min kollega Kevin brukar säga. Då har många droppat av. Låt dig inte vara en av dem.... Och du som inte kommit igång än. Kanske är det dags?

Vi satsar framåt på Forever och har till detta år köpt in 2 stakmaskiner och nya vikter och stänger till Bodypumpen.  Vi erbjuder cirkelgym i form av Milon http://www.milon.com/ där du endast tränar 17 minuter och får goda resultat, Pink Gloves Boxing http://www.pinkglovesboxing.se/ för dig som vill träna boxning tillsammans med andra tjejer i en liten grupp, barnpassning, Funky kids http://www.funkykidz.se/, Itrim http://www.itrim.se/SE/ mm.

Till detta har vi fantastiska instruktörer som hjälper till att inspirera och motivera. Vi har en massa bra pass, det absolut bredaste utbudet på pass i stan och många flera yoga och bodybalanceklasser. Vill du träna morgon, lunch eller på kvällen. Det finns alltid pass att välja på. Gå gärna in och kika på vårt gruppträningsschema:  http://cmsswe.bypolar.fi/web/18/webPage.html

Våra instruktörer har adekvat utbildning liksom våra medlemstränare och Personliga Tränare som nästintill alla har gått The Academy´s PT utbildning. Det är en av de PT utbildningarna som har det bästa ryktet.

Så vill du ha det  lilla extra och satsa på kvalité, börja träna på Forever. Våra ledord är Energi - Glädje - Omtanke.

Kampanj just nu: 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar