måndag 24 december 2012

Julafton - 3:e dagen på Training Camp Thailand

Julafton började med morgonyoga på stranden 7.30. Vanliga julafton börjar i och för sig börja nästan tidigare då vi har en morgonpromenad upp för Vilstabacken, för att på toppen dricka glögg och äta lussekatter. Den saknade jag lite här i Thailand, men som ni säkert förstår har vi det väldigt bra här i värmen :)

Efter frukost var det dags för thai massage. Mycket skön och välbehövlig . Och så klart mycket prisvärd. En av fördelarna i Thailand :) solen gömde sig ganska bra på förmiddagen, men det blåste desto mer.

Lunchen var en ganska komisk historia. Vi alla vid bordet fick in vår mat vid lite olika tid. Jonas var en av de sista. Och när hans mat ställdes fram var det helt plötsligt en bebisportion, sååå lite. Fick mig ett gott skratt i alla fall. Jonas var inte lika nöjd. Han fick dock lite till efter lite klagande :)

Eftermiddagspasset började med samba med Tobias. Riktigt skoj. Han är verkligen en entertainer ut i fingerspetsarna. Dagens träning avslutades med 3 varv cirkelfys. Sen blev det mangosmothie, mycket gott.

Julmiddagen var en trevlig tillställning. Som vanligt gör Thailändarna allt för att få oss att känna oss hemma. Köttbullar bestående av ja kött, kött, kalkon, brunss, dansande barn och en skolklass sjungandes jullåtar på engelska med deras alldeles egna speciella uttal. Till och med blåsorkester var med. Simon sjöng några fina jullåtar för oss och så var självaste guvernören där och höll ett tal på engelska som ingen förstod ett ord utav. Men tänk vad de anstränger sig för vår skull :)

Så en härlig och väldigt speciell julafton i Thailand. God Jul på er!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar