onsdag 17 september 2014

Bodybalance 66


Imorgon är det dags. Jag ska leda mitt första pass på över 3 månader... Ska bli sååå kul o lite pirrigt. Ny realise är det också :)

Bodybalance 66 är en kraftfull realise med lite nya utmaningar. Tai Chin, låt 1, är en skön låt där vi hittar kroppen genom att sträcka ut men också slappnar av. Vi gör oss redo för att ta oss in i våra kroppen. I låt 2 solhälsningarna är det lite förändringar i flödet och även här får vi sträcka ut kroppen mycket, men även tillfälle till utmanande styrka. 3:e låten, stående styrka handlar också mycket om att sträcka ut och öppna upp. Vidare i balans, låt 4, har vi en lugn och fokuserad stund framför oss, med få positioner. Låt 5, höftöppnaren, är också en lugn och okomplicerad, även om positionerna inte är helt självklara att komma in i, men alternativ finns. 

Låt 6, mage, består av 2 låtar, a och b, där låt b är riktigt utmanande. Så i denna realise har du som vill köra riktigt hårt för magen chansen. Självklart finns olika nivåer här, men en tuff genomkörare är oundvikligt. Även rygg/corelåten, nr.7 ger möjlighet till rätt tuff träning för baksidan. Låt 8 som handlar om rotationer är ganska lång och vi jobbar där i många olika positioner som är sköna för vår rygg framförallt. I låt 9 får våra hamstrings en skön stretch och här kommer vi nog kunna se tydlig utveckling av vår rörlighet i baksidan efter 3 månader. Avslutningsvis är det en 10 min lång meditationsdel där vi fokuserar på acceptans gentemot oss själva. 

En grym release som alltid och medicin för kropp och själ. Efter en klass är du som förbytt och förmodligen har du lärt dig något nytt om dig själv och din kropp.  Välkommen imorgon torsdag 17.30 eller tisdagar 18.30, på FOREVER Träning och Hälsa. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar