söndag 21 april 2013

Pink Gloves - AMT dag 2

Jag vaknade som vanligt tidigt, trots att det varit ganska sent kvällen innan ( för min del i varje fall). Första föreläsningen började sedan 10.00, så det var gott om tid på morgonkvisten, vilket var skönt. Idag skulle det vara Pink Gloves för hela slanten. Föreläsningen var det Garret som hade och sedan höll han i Pink Gloves klassen. Jag som inte haft möjlighet att prova Pink Gloves tidigare, trots att vi har det på Forever, såg verkligen fram emot det. Vi kör Pink Gloves som en kurs på FOREVER. Det är 2 ggr i veckan och samma grupp som hänger ihop en hel termin. Boxning för tjejer. Klassen har fått otroligt bra respons. Så har du möjlighet att hoppa på nästa omgång i augusti borde du ta chansen.

Speaking the Language of Happiness, så hette Garret Garells föreläsning. Han pratade om vad det är som gör människor lyckliga, utifrån en massa böcker han läst och egna upplevelser. Han menade att det finns 3 saker som gör oss lyckliga:
1. Njutning
2. Passion
3. Meningsfullhet

Han menade att den sistnämnda var den viktigaste och han länge gått runt och strävat efter nummer 1. Han insåg dock tillslut att det inte gjorde honom lycklig i förlängningen. Han pratade om meningsfullhet mot sig själv men även mot andra. Han ställde frågorna:
- Vad gör du för dig själv som får dig att må bra?
- Hur spenderar du din tid?
Han pratade om empati och om att vi lär andra empati genom att visa empati och att det enklaste vi kan göra är att le mot varandra. Sedan provade han vågen med ett leende.

" Du måste göra det du älskar eller älska det du gör eller både och."

Han avslutade med att läsa en dikt som han skrivit. Den slutade så här:
- I was born without shoes, just a naked smile.

Sista passet på AMT var Pink Gloves Boxing. En rolig och utmanande boxningsklass. Vi arbetade i stationer och körde på i högt tempo. Jag var svettig och trött efteråt. Rekommenderar varmt denna klass, speciellt för dig som behöver extra hjälp med motivationen för träning. Här får du bra pepping och hjälp.

Så en mycket nöjd Emma lämnade idag Skövde för nästa anhalt, Halmstad. I morgon väntar en heldag från 8.00- 18.00 på min utbildning, Holistic Lifestyle Coach. Ska bli så spännande :)



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar